Skiferie

Rasta er det perfekte stop på vejen mod din skiferie

Bliver du sulten på vejen? Mangler du et sted at overnatte?  Eller vil du bare holde en kort kaffepause og strække ben, så er Rasta et godt valg.

Bil er den bedste løsning, når du skal afsted på skiferie i Sverige eller måske Norge. Men du har naturligvis brug for at stoppe undervejs. Dette for at tanke benzin, købe mad og drikke og måske også for at overnatte. Dette kan du mest oplagt vælge at gøre hos Rasta. 

Rasta findes 24 forskellige steder rundt omkring i Sverige, så hvad enten I er på vej til Sälen, Åre, Idre Fjäll, de andre destinationer i Dalarna eller videre nordpå, er der altid en Rasta på vejen.  Se her hvor du finder nærmeste Rasta på http://www.rasta.se/anlaggningar/

Rastas mål er at være det bedste alternativ langs vejene. Dette både når det gælder mad, tankstationer, butik og hotel. Rasta har alltid vellavede måltider, nybagt brød og frisklavet kaffe, et stort udbud i vores butikker og rene, enkle og billige overnatningsmuligheder.   

På ni af anlægene findes hotelværelser til gode priser. Morgenmadsbuffét, gratis wifi og parkering indgår alltid i prisen. Kig nærmere på http://www.rasta.se/hotell/

Hos Rasta glæder de sig til at tage imod blandt andre deres danske kunder.