Norge

Norske skidestinationer lukker ned

For at forhindre udbredelsen af COVID-19 virus tager myndighederne i Norge en række tiltag. Dette omfatter blandt andet at Hemsedal Kommune har besluttet, at Hemsedal Skicenter, der ejes af svenske SkiStar, skal lukkes.

“Beslutningen er taget for at begrænse antal mennesker i kommunen, hvor syghusevæsenet kun er dimensioneret til håndtere komplekse sygdomspørgsmål for de fastboende, og det har vi forståelse for”, udtaler Linda Morell, der er pressechef i SkiStar.

Folk der har købt rejser til Hemsedal vil blive informeret. Gæster der befinder sig i Hemsedal kan rejse på en ordenligt måde.

Senere torsdag er det også bekræftet at Trysil, Hafjell og Kvitfjell er lukket.

Ifølge et facebook-opsalg fra sammenslutningen af svenske skianlæg er der ingen lukningsplaner i Sverige.