HemsedalNorge

SkiStar åbner sæsonen den 11. december

Skiløb i sæson 20/21 bliver, grundet udbredelsen af coronavirus, anderledes i denne vinter. Der er på langt de fleste svenske og norske skidestinationer taget en lang række forbehold for at kunne åbne. Dette også på de destinationer, som ejes af SkiStar, nordens største udbyder af skidestionaler. Her er samarbejdet med sundhedsmyndigheder for at sikre en tryg og sikker vinter på ski.

SkiStar åbner sæsonen den 11. december kl. 9 hos norske Hemsedal. Inden længe vil der blive åbnet hos norske Trysil og de svenske skidestinationer Sälen, Vemdalen og Åre.

“Det bliver en anderledes sæson i år, men vi tager ansvar og har gjort alt vi kan for at tilpasse os situationen og følge udviklingen løbende og ikke mindst myndighedernes anbefalinger. Højeste prioritet i denne sæson er vores gæster og medarbejdere kan tilbydes et trygt og sikkert miljø i kombination med mindeværdige alpine fjälloplevelser og skiløb”, udtaler Stefan Sjöstrand fra SkiStar AB.

SkiStars østrigske destination i Østrig, St. Johann, åbner den 24. december, men hoteller og restauranter er lukket indtil 7. januar.