Nyheder

Skisæsonen blev specielt. Ny venter lige om hjørnet

Sæson 2019/2020 blev en af de mere specille af slagsen. Den første del af sæsonen blev præget af manglende sne og frostvejr, hvilket gjorde det svært for specielt for destinationerne i det sydlige Sverige at åbne for sæsonen. Faktisk nåede aldrig skianlæg som Isaberg og Falköping Alpin aldrig at åbne for sæsonen. Hos Vallåsen og Mulsjö Alpin nåede de at åbne med en enkel piste og begynderområdet. Da sneen kom i marts havde coronavirus desværre bredt sig over Europa, og mange måtte aflyse deres skiture. Men selvfølgelig nåede de store skianlæg i Dalarna og længere oppe i Sverige at have en god sæson. Og heldigvis er der ny skisæson på vej.

Glæd dig
Du kan godt begynde at glæde dig til at mærke vinteren i ansigtet, farten i skiene, og hyggen i en skihytte, hvor man kan slappe af med casino online og være sammen med familie og venner.
De svenske skidestinationer står klar til et forhåbentlig godt 2020/2021. Faktisk har Branäs allerede åbnet for bookningen til den nye sæson. Ikke alle overnatningssteder hos det dejlige Branäs, hvor mulighederne er mange, er dog lagt online endnu. Dette gøres løbende frem til juni. Branäs er blandt danskernes absolutte favoritsdestinationer i Sverige. Her findes 31 pister og 22 lifter og fantastiske forhold for børnefamilier.

Typisk per 1. september starter danskerne for alvor igen at tænke på deres næste skiferie. Og på dette tidspunkt vil alle destinationerne havde deres bookningssystemer klar. Glæd dig til vinteren 2020/2021. Vi glæder os på SkiSverige.dk, og vil holde jer løbende opdateret.