LangrendSydsverigeVallåsen

Vallåsen bliver Vasaloppscenter

Danskernes nærområde når det gælder skiløb, Vallåsen, satser i den kommende sæson på langrend og bliver nu også officielt Vasaloppscenter.

Vallåsen, placeret på Hallandsåsen lidt mere end 100 km fra København, bliver dermed den sydligste officielle samarbejdspartner med det berømte langrendsløb Vasaloppet.

“At vi allerede i vores første sæson får æren at samarbejde med Vasaloppet, er en kæmpe mulighed for os. Vi bliver en del af den erfaring og viden som de har samlet gennem årene”, skriver Vallåsen i en pressemeddelelse.

Samarbejdet indebærer et stort kontaktnetværk med andre samarbejdspartnere som eksempelvis Vasaloppscoacher og skibutikker og så generelt bedre forhold for dem, der træner til Vasaloppet.

“Men samarbejdet er ikke kun vigtigt for Vallåsen, det er  det også for Vasaloppet, som har behov for flere anlæg, hvor løbere kan komme igang med træningen i god tid. Udbuddet af træningsmuligheder på ski i det sydlige Sverige er ikke så stort som i nord. men med hjælp af snefabrikken som kan producere sne i plusgrader kan Vallåsen tilbyde langrend tidlig på sæsonen”, skriver Vallåsen videre.

Vallåsen, der er en del af Branäsgruppen, åbner sine nye sport på totalt 1,4 kilometer den 30. oktober.