LangrendVallåsen

Vallåsen Längdarena er åbnet

Fredag er den nye Vallåsen Längdarena åbnet. To spor på i alt 1,4 km er blevet tilgængeligt i Sveriges sydligste skicenter.

“Det føles fantastisk, at vi er i gang. Det her er noget, som vi tror vil blive værdsat af alle langrendsløbere i de sydlige dele af Sverige. Mulighederne for tidlig træning på sne så sydligt har aldrig tidligere været så god”, udtaler Jesper Malmquist, der er pladschef for Vallåsen.

Fredag køre de første gæster i sporet på det, der også er Sveriges sydligste Vasaloppscenter. Dette er muligt takke være stedets snefabrik, der kan producerer sne i plusgrader. “Snefabrikken er vigtig for os. Med hjælp fra den, kan vi garanterer en tidlig åbning og en lang sæson”.

Mere information om sporene og åbningstider på vallasen.se