BranäsNyheder

Sneproduktionen er indledt i Branäs

Branäs i Värmland er blandt danskernes favoritdestinationer, når det handler om skiture i Sverige. Branäs har de seneste år gennemgået en stor udvikling, og har alle de faciliteter de fleste efterspørger til en skiferie for familien.

En ny sæson nærmer sig nu i Branäs. Mandag aften kl. 20:00 fik destinationens skiproduktionssystem for første gang i dette efterår på 100 procent. Systemet er de seneste dage blevet testet, men nu er det koldt nok til at der kan køres 100 procent.

“Det er enormt dejligt at få systemet i gang. For mig er det første gang som pladschef, så det føles lidt specielt, nu er det jo virkeligt”, udtaler Henrik Lööv, pladschef på Branäs siden 1. september.

Branäs består af 21 lifter og 28 pister. Blandt andet findes en effektiv kabinelift og en 3 km lang piste. Blandt nyhederne til denne sæson er blandt andet et nyt børne- og begynderområde på den del af destinationen, der hedder Branäsberget.

Branäs åbner sæsonen den 14. december.

Branäs