BranäsKungsberget

Branäsgruppen tilbyder take away

Coronakrisen kommer til at påvirke den må hvorpå, der kan afholdes skiferie i den kommende sæson. Dette på flere måder. Men det er muligt at tage på ski i Sverige med minimal kontakt til andre mennesker. På de fleste destinationer tager de mange forskellige forbehold for at højne sikkerheden. På de destinationer, der ejes af Branäsgruppen, Branäs og Kungsberget, tilbyder de muligheden for at få leveret mad direkte til jeres skibolig.

“Vi har haft udbringning og take away i mindre skal tidligere, og derfor føler vi os trygge med at tage det til et nyt niveau. Det er en stor forandring, men også helt nødvendigt under de nuværende omstændigheder”, forklarer Wisam Salim, der er ansvarlig for mad og drikke hos Branäsgruppen.

Det er fra alle restauranter i Branäs og Kungsberget, at man vil kunne bestille take away og en stor del bliver tilgængeligt til udbringning. Begge valgmuligheder findes i den app, som Branäsgruppen storsatser på til sæson 20/21. App’en hedder henholdsvis Branäs Mat och Dryck og Kungsberget Mat och Dryck.

Det er desuden muligt at bestille bord i app’en for at eliminere trængsel på restauranterne.