Vallåsen

Vallåsen udvider åbningstider

Der har været gode forhold til at producerer sne, også i Sydsverige, i de seneste uger. Vallåsen, Danmarks nærområde har fået opbygget gode forhold, mærker stor interesse for skiløbere, og kan nu forlænge åbningstiderne.

Anlægget på Hallandsåsen vælger at forlænge åbningtider til kl. 9:30 til 21:00 onsdag og fredag. Vallåsen har de seneste weekender haft fuldt booket i deres weekender. “Interessen har vært større end hvad vi havde regnet med, hvilket er fantastisk godt. Restriktionerne indebærer at ikke kan lukke flere gæster ind, og derfor forlænger vi åbningstiderne i stedet for at flere skal kunne nyde den herlige skidækning”, udtaler Jesper Malmquist, der er pladschef på Vallåsen.

Lørdag og søndag er der åbnet kl. 8:30 til 17:00. Der er begrænset pladser og der skal bookes liftkort og udstyr på forhånd.