Vallåsen

Vallåsen lukker for sæsonen

Varmen har ramt Sydsverige. Derfor er danskerne nærområde Vallåsen tvunget til at lukke for skisæsonen, og i stedet have fokus på forberede åbningen af Vallåsen Bike Park, hvilket sker den 30. april.

“Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan holde åbnet under Påsken som planlagt, men vi er samtidig vældig stolte over og glade for at vi kunne have åbent så længe i Sydsverige, specielt i disse tider vi befinder os i. Jeg vil gerne takke alle gæster i denne her sæson”, udtaler pladschef Jesper Malmquist.

Hos Vallåsen kan de se tilbage på en sæson 20/21 som meget vellykket, men rekord meget sne og fuldbooket på trods af Covid-19, som har forårsaget en hele del forandringer og restriktioner på anlægget. Sæsonen blev også startskuddet for Vallåsens Langrend Arena, Sveriges sydligste Vasaloppscenter. Men nu er sæsonen over, og der rettes fuld fokus på sommersæsonen og forberedelserne til åbning af Vallåsen Bike Park er i fuld gang. “Gæsterne har mange nyheder at se frem til i år. Vi har eksempelvis en ny sort rute og et ny startsted for nybegyndere. Desuden kommer der en Drop Zone i tre sværhedsgrader. Præcis som under vintersæsonen så følgere vi myndighedernes anbefalinger og gæsternes tryghed er vores højeste prioritet”.

Vallåsen Bike Park åbner 30 april. Mere information om årets nyheter findes på https://www.vallasenbikepark.se/nyheter/