Vallåsen

Vallåsen med stor cykelsatsning

Mange kender Vallåsen som en endagesskidestination i det sydlige Sverige. Men det er også et sted med super gode forhold for at køre MTB både downhill og cross under betegnelsen Vallåsen Bike Park. Til den kommende sommersæson vil satsningen på cykeldelen yderligere bleve optrappet.

“Vi øger liftkapaciteten med mere end 50 procent, hvilket dels er vigtigt for at mindske risikoen og dels vigtigt for fremtiden, at vi kan tilbyde mere cykling for vores gæster. Desuden er det vigtigt for os at komme med nyt til både nybegyndere og mere rutinerede ryttere. Derfor laves også en ny Drop Zone og et enklere indgang”, forklarer Jesper Malmquist, der er pladschef på Vallåsen.

Den nye Drop Zone vil være ved toppen af trækliften midt i Downhills-sporet og laves i tre sværhedgrader, sort, rød og blå. Der bygges også nye ruter fra sporet i forskellige niveauer sam også stier ved langrendsløjpen til dem, der ikke har cyklet så meget før. “Vores målsætning er at en her familie kan nyde cykling hos os. Med de her nyheder har vi et bredere udbud”.

Vallåsen Bike Park åbner senest den 30. april, og der bydes også en af Sveriges største cykeludlejninger.