Ulrichehamn

Afslutning på en succesfuld sæson hos Ulricehamn Ski Center

Den kommende weekend, 25. til 27. marts, bliver sæsonens sidste med åbent hos Ulricehamn Ski Center i det sydlige Sverige. En sæson der har budt på gode forhold.

“Vi er meget tilfredse med sæsonen, hvor vi først og fremmest tager med os, at det har lykkedes at holde en høj kvalitet på pisterne i lang tid. Der er også noget som gæsterne har belønnet os for, og jeg vil gerne tanke alle, som har besøgt os i sæsonen”, forklarer Per Johansson, der er pladschef i Ulricehamn Ski Center.

Der har været åbent fra 18. december og og til og med nu med masser af sne på bakkerne hele tiden. “Vi har gennem de sidste sæsoner optimeret arbejdet med at producere og gemme sne. Når kulden kommer er vi effektive og udnytter tiden med sneproduktion og dermed kan vi holde en høj kvalitet hele sæsonen”.

Coronapandamien har dog medført en del forandringer for både Ulricehamn Ski Center og andre af de svenske skidestinationer. “Vi plejer at have en del skoler som besøger os, men de seneste sæsoner og også denne har de desværre ikke været her. Vi ser frem til at modtage dem i næste sæson”, afslutter Per Johansson.