Ulrichehamn

Store forandringer på vej i Ulricehamn

Ulricehamn Ski Center i det sydlige Sverige er blevet overtaget af Branäsgruppen og gennemgår i den forbindelse en række forandringer til den nye sæson. Først og fremmest er udført en ændring af den grafiske identitet, der nu er tæt på den, der føres i Vallåsen, der også administreres af Branäsgruppen. Dette skal vise en samhørighed mellem de to destinationer. Der lanceres desuden nyt website, der ligger indenfor den linje, der føres i resten af Branäsgruppen.

Den store nyhed i skiområdet er Björnbuselandet, der er placeret i den sydlige del af anlægget. Her er installeret et nyt rullebånd, der har medvirket til at gøre området enklere og mere sikkert for børn og andre nybegyndere. I øvrigt bliver området gratis at benytte for børn, og deres forældre kan følge udviklingen fra et læskur. Desuden bygges en grillplads og et nyt toilet. Og naturligvis vil man her kunne møde Branäsgruppens populære maskot, Björnbusen.

Branäsgruppen skriver i en pressemeddelelse at flere nyheder vil blive præsenteret i løbet af efteråret. Ulricehamn Ski Center er blot 330 km fra København. Læs meget mere om destinationen her.

Branäsgruppen er Sveriges største privarejet skikoncern. Områderne Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center, Ånnaboda/Storstenshöjden og Tolvmannabacken er et del af koncernen.