Kungsberget

Ny piste og ny lift i Kungsberget

Kungsberget, i det østlige Sverige, nord for Stockholm, har de seneste år været en af de mest voksende skidestinationer i Sverige. Og til den nye sæson kan der også præsenteres flere nyheder hos Kungsberget. I området Kungens By i den vestlige del af området er til den nye sæson bygget en ny piste og n ny træklift. Desuden er bygget en række hytter og lejligheder i området, som også står klar til sæson 2022/2023. Og også restauranter Fröken Filipssons udbygges markant.

“I dag er vi en af Sveriges 10 største anlæg, når det gælder antallet af solgte liftkort, og målet er at fortsætte den stærke udvikling vi har haft de seneste år. Kongens By bliver endnu et step for at fortsætte med at vokse og tilbyde et endnu bedre produkt”, forklarer Johnny Jernqvist, der er pladschaf i Kungsberget.

Kungsberget har sæsonpremiere den 3. december. Fra den 22. december er åbent alle alle ugens dage.