BranäsFeatures

Byggeriet med ny expresslift i Branäs er indledt

Branäs i Värmland er blandt danskernes favoritdestioner, når det handler om skiferie i Sverige. Til den kommende sæson bliver forholdene i det hyggelige område endnu bedre. Der bygges nemlig en ny 6-personers expresslift fra området Mattesdalen og til toppen af skiområdet. En lift, der kan klare 2400 personer i timen.

Byggeriet er indledt allerede i sommers og begynder at tage form.

“Topexpressen bliver den største liftinvestering nogensinde, udover gondolliften, og har været tiltrængt længe. Takket være liften bunden alle områderne sammen på en endnu bedre måde, og vi skaber muligheder for flere lang løb om dagen”, udtaler Mikael Forsell, der er pladschef i Branäs.

Desuden skal der i Branäs til den kommende sæson laves en hel ny piste og en træklift i Nintendo Land samt en række ændringer i området Mattesdalen.

Branäs åbner sæsonen den 16. december.