Nyheder

All-inclusive rejser for singler – hvor skal man rejse hen, og hvad kan man forvente sig af en all-inclusive ferie alene?

Dette indhold er sponsoreret

All-inclusive ferier er normalt forbundet med familie og venner, men der er faktisk også mulighed for at rejse på all-inclusive ferie alene. Billige rejser med all-inclusive kan være en fantastisk oplevelse at rejse alene, fordi man kan gøre lige det, man har lyst til, uden at skulle tage hensyn til andre. Derudover behøver man ikke at bekymre sig om madlavning eller bespisning, når man rejser på all-inclusive ferie – alt er nemlig inkluderet i prisen. Hvis du overvejer at rejse på all-inclusive ferie alene, kan du læse med her og få inspiration til både destinationer og aktiviteter.

Alt det får du i en all-inclusive pakke

All-inclusive er en type ferie, hvor du betaler for din ferie på forhånd, og så har du alle dine udgifter til mad, drikkevarer og aktiviteter betalt. Typisk vil du bo på et resort, hvor der restraurant – ofte med buffet morgen, middag og aften – samt aktiviteter inden for resortets område, og hvor resortets medarbejdere arrangerer ture til lokale seværdigheder.

Du kan finde all-inclusive pakker til stort set alle populære rejsemål rundt om i verden – lige fra Thailand til Mallorca. Derudover findes der all-inclusive hoteller i alle størrelser. Nogle all-inclusive hoteller er endda så store, at de har deres egen strand eller swimmingpool.

Fordele og ulemper ved all-inclusive rejser

Det er tit en stor fordel, at der er et bredt udvalg af mad og drikkevarer inkluderet i prisen på en all-inclusive rejse, fordi mad kan være en dyr post på ferieregningen. Det kan også være rart ikke at skulle finde på aktiviteter hver dag, men i stedet kunne benytte sig af hotellets tilbud. Som single kan man finde resorts og hoteller, som faktisk laver events og oplevelser målrettet singler på ferie. Sådan kan man måske få nye, sjove bekendtskaber oven i hatten.

 Dog er der også nogle ulemper forbundet med all-inclusive rejser. Måske er det svært at finde ud af, hvilket hotel der passer bedst til ens behov og ønsker, da man jo ikke har mulighed for at se hotellet inden man booker sin rejse. Endelig kan det også være svært at finde ud af, om de aktiviteter der er inkluderet i prisen virkelig er noget man har lyst til at lave på sin ferie.

Sådan finder du en billig all-inclusive ferie

Der er flere forskellige måder du kan finde en billig all-inclusive ferie på. Du kan eksempelvis starte med at kigge på forskellige rejsesider på nettet, hvor du kan sammenligne priser fra forskellige rejsebureauer. Du kan også kigge efter tilbud i reklamerne eller i avisen. Her gælder det dog om at være hurtig, da der ofte er begrænsede pladser på de billige all-inclusive ferier.