FeaturesSälen

Skistar bygger ny expresslift i Lindvallen

For at møde den store efterspørgsel på skirejser i Sälen har SkiStar, der ejer området, besluttet at investere 120 millioner svenske kroner i en ny expresslift i Lindvallen området. Liften skal erstatte den nuværende Söderåsen Express.

“Nu tager vi et vigtigt skridt med at modernisere og kapacitetøge Nordeuropas største alpine skiområde, SkiStar Sälen. Det følges godt og vigtigt for at sikre fremtidens fjällturisme og vores gæsters tilfredshed og samtidig investere i konkrete og bedre skiopvelser”, forklarer Stefen Sjöstrand, der er koncertchef hus SkiStar.

Den nuværende lift med fire stole er fra 1988 og erstatningen bliver en moderne seksstolelift med varme og overdækning. Desuden laves en slæplift i samme område, der skal sikre at der kan holdes åbent i alt slags vejr. Planen er at de nye lifter skal åbne i julen 2023.