FeaturesStöten

Stöten åbner med en række nyheder den 14. december

Det nordligst skiområde i Sälen, Stöten, åbner sæsonen den 14. december. Og det gør de med en række nyheder. Den største nyhed er at deres Stöten Ski Lodge Soltorget står klar til brug. En stor og spændende investering, der har kostet 250 millioner svenske kroner. En Lodge der indeholder alt du har brug for til den perfekt skiferie heriblandt butikker, barområderne, restauranter, skiudlejning og gode muligheder for aktiviter for børn og voksne. “Vi kan tilbyde vores gæster alt de kan ønske sig for en bekvem og afslappende skiferie”, forklarer Johan Thorn fra Stöten i Sälen.

Der findes i alt 49 lejlighedsrum i forskellige størrelser fra 47 til 110 m2 i Stöten Ski Lodge Soltorget.

Generelt har hele Soltorget i Stöten fået et ansigtsløft, så der også bliver plads til flere skiløbere.

Til den nye sæson er også overnatningsmuligheder i områderne Dalaviste og Fjällvyn Ranchen klar til at blive booket. Der åbner et nyt hamburgeria. Og så er der også kommet ny piste, nemlig Familjebacken, der kan nås via WC EXpress stoleliften og kører hele vejen til Soltorget. Flere steder er der opsat ny belysning på pisterne.

Læs også mere på nedenstående links: