FeaturesJärvsöbacken

Järvsöbacken udvider området

I det centrale Sverige findes skiområdet Järvsöbacken. Et mindre område, der har lang historie, og nu satser på at kunne tilbyde deres gæster endnu bedre forhold i fremtiden. Til den kommende vintersæson vil området nemligt blive udvidet med tre nye pister og en ny sekspersoners expresslift. Dette bygges i forbindelse med det nuværende anlæg og på den nordlige del af fjället. Er projekt der blive en investering på ca 100 millioner svenske kroner.

“Det føles fantastisk og spændende at kunne fortælle den her nyhed. Planlægningen har stået på i flere år, og har været strategisk langsigtet, da vi bygger fremtiden og en fortsat høj kvalitet i skimulighederne hus os”, forklarer Peter Augustsson fra Järvsöbacken.

Med den nye udbygning kommer Järvsöbacken til at bestå af 23 pister, ni lifter, heraf ny to 6-stolelifte, og fem rullebånd samt to store børneområder og en snowpark. Hos Järvsöbacken har de desuden et godt sneproduktionssystem, så de er sikret en lang sæson. 

Järvsöbacken er et af Sveriges ældste skianlæg, da det har eksisteret siden 1937. Järvsöbacken finde i Ljusnans dalen, tre timers nord for Stockholm.