FeaturesSki Sunne

Ski Sunne investerer i helårsanlæg

I Ski Sunne i Värmland har man fået planer om opførelsen af et helårsanlæg med aktiviteter som mountainbiking, eventyrområder for de mindste og flere nye hytter i området godkendt. Projektet beregnes at være helt færdigt om fem år, og målet er at gøre Ski Sunne til Skandinaviens foretrukne destination for outdoor-eventyr.

Skioplevelsen udvides blandt andet med en skicrossbane og nye attraktioner i Ekebybackens Funpark. Disse investeringer vil samtidig skabe fordele om sommeren, hvor mountainbikere kan bruge faciliteterne.

”Vi har foretaget store investeringer i snekanoner for at snesikre området, for selvom der vil være både kolde og snerige vintre i fremtiden, kan de aldrig garanteres fuldt ud. Derfor er omdannelsen til helårsanlæg et logisk skridt for vores forretning, og med vores lange erfaring med at drive skiområdet, synes vi, at vi er godt klædt på til at blive en ’året rundt’-destination,” siger Curt Rhudin, administrerende direktør for Ski Sunne.

Ifølge Visit Värmland er interessen for mountainbiking og eventyrcykling vokset eksplosivt de seneste år, og planen hos Ski Sunne er at etablere et antal mountainbikeruter med forskellige sværhedsgrader, så de passer til alle typer besøgende. Målet er, at sporene skal forbindes til eksisterende cykelruter i Värmland, så man let kan finde en rute, der passer til en, uanset om man er eliteudøver eller blot en aktiv familie.

Investeringen i et helårsanlæg inkluderer også omkring 30 nye hytter ved siden af ​​anlægget, for at gøre det endnu mere attraktivt for gæster at komme til Ski Sunne.