ÅreFeatures

Unik vinteroplevelse: En motordrevet oplevelse uden CO2-udslip

Vinteren er tæt på, og alle, der elsker at stå på ski, glæder sig til årets skiferie. Men vinteroplevelser kan være meget mere end kun at stå på ski. I midtsvenske Jämtland Härjedalen finder man – ud over skisportsmuligheder i verdensklasse – også mange anderledes og unikke vinteroplevelser. Dem præsenterer vi løbende både her på SkiSverige.dk og på vores søstersite VilGerneLeve.dk. Her om at få enmotordrevet oplevelse uden CO2-udslip.

I løbet af vinteren 2024 vil ture på elektriske snescootere være en unik nyhed nogle få steder i verden. Et af de steder er Åre i Sverige, hvor Åreguiderna lancerer guidede ture på elektriske snescooters. Eldrevne snescootere gør det muligt for gæsterne at komme tættere på naturen med minimal forstyrrelse. I første omgang produceres der kun nogle få el-snescootere af BRP (Lynx/Ski-Doo) i Nordamerika. Halvdelen af flåden vil blive sendt til Europa, og ni af disse el-scootere vil kunne køres af Åreguidernas gæster i januar 2024. De nye lydløse elektriske snescootere kommer også til to andre nordlige destinationer – Rovaniemi i Finland og Svalbard i Norge. De nye elektriske snescootere kan køre 50 km på en opladning, perfekt til snescooter-aktiviteter rundt om Åres fjeldtop Åreskutan. En af de største fordele ved el-snescootere er det lave støjniveau, som giver en ny naturoplevelse sammenlignet med traditionelle snescootersafarier.

Læs mere: https://areguiderna.se/vinteraktiviteter-are/skoter-are/

Læs også om unik vinteroplevelse på nedenstående: