Kungsberget

Kungsberget forbereder sig til rekordåbning

Kungsberget, tæt ved Stockholm, har de seneste år været en destination i rivende udvikling. Og frem til denne sæson har der været optimale forhold til at kunne producere sne. Derfor er der store forventninger til den kommende premiere.

Den 15. december åbnes med hele 14 pister.

“Det føles helt fantastisk at kunne tilbyde så mange åbne pister allerede ved premiere. Vores snelæggere har gjort et fantastisk arbejde, og vi ser frem til at tage imod og give vores gæster en mindeværd start på sæsonen”, forklarer Anton Renström, der er teknisk chef Branäsgruppen, der står bag Kungsberget.

Kungsberget beretter om en fremgang på 13 procent i antale bookinger og specielt ugen mellem jul og nytår er populær. “Det er dejligt at se at så mange vælger Kungsberget som destination til at fejre det nye år. Vi ser også en øgende trend til at flere vælger at besøge os juleaften”, lyder det fra Mikael Elford, der er kommerciel chef hos Branäsgruppen.

Det er blandt andet muligheden for at tage bus frem og tilbage fra Stockholm, som har medvirket til stigningen i antal bookinger hos Kungsberget.

Der er premier den 15. til 17. december og fra den 22. december er der åbent her dag. Læs mere om Kungsberget i nedenstående