Romme Alpin

Romme Alpin har åbent alle dage fra 22. december

Der var premiere i sidste weekend. Men fra den 22. december er der åbent alle dage resten af sæsonen hos Romme Alpin, der findes tæt ved Borlänge i det sydlige Dalarna. Sæsonen hos Romme Alpin helt frem til den 7. april.

Skiområdet består af 34 pister og 14 lifter heraf hele fem 6-personers stolelifter, der er med til at gøre området super effektivt til at opnå nogle rigtig gode skidage i. Der er hus Romme Alpin en god blanding af alle slags pister fra grønne til sorte.

Romme Alpin er skabt med ideen om et skiområde på det nærmeste fjäll til Stockholm. Det er bygget op med udgangspunkt i to toppen, Solklintet og Snöberget. Skal du bo med ski in/ski out skal du bo på områdets store Skilodge, hvor der blandt andet er gode familieværelser. Med andre ord. Romme Alpin har rammerne til en rigtig god skiferie.