Branäs

Branäs åbner tre pister mere til Nytår

Julen i Branäs blev en stor succes. Interessen for at fejre jul på skiområdet i Värmland var rekordstor, og det lykkedes at have 29 af 33 pister åbne. Inden nytår åbnes endnu tre pister.

“Det er rigtigt dejligt at se at så mange vælger at holde jul hos os i Branäs. Vi har haft fuldt booket hele ugen, og nu forbereder vi os inden en nytårsuge med lige så mange gæster. En ekstra glæde er at vi kommer til at have alle pister minus en åbne”, forklarer Mikael Forsell, der er kommerciel pladschef i Branäs.

Også efter højttiderne er der rekordinteresse og en stor efterspørgsel, der fortsætter helt frem til afslutningen af den svenske vinterferie.

Hos Branäs tilbyder de ikke kun skiløb. I juleugen var der masser af festlige aktiviteter for hele familien. Maskotterne Björnbusarna møder man ofte i området og så kan man udfordre sig selv på den nye snowracer-bane. “Vores største prioritet er børnene og at se så mange nyde vores aktiviter er hjertevarmende. Vi har altid flere aktivitet i Branäs end skiløb. Ved jul havde vi ovenikøbet juletræsdans”, uddyber Mikael Elford, der er kommerciel chef hos hele Branäsgruppen, der også administrerer Kungsberget.