Kungsberget

Rekord i antal besøgende i Kungsberget

Det tegner generelt til at blive en god sæson for langt de fleste svenske skidestinationer. Hos Kungsberget tæt ved Stockholm kan de allerede nu melde om rekord i antal overnatninger for hele sæsonen.

“Det er rigtigt dejligt at se at flere har opdaget Kungsberget som skidestination og antallet af gæster øges hver sæson. Allerede i uge 6 slog vi rekordsæsonen 22/23 med antal overnatninger, og vi har flere uger tilbage af årets sæson”, forklarer Johnny Jernqvist, der er kommerciel chef hos Kungsberget.

Hos Kungsberget har løbende forbedret og udviklet anlægget, blandt andet med flere overnatningsmuligheder for at møde gæsternes efterspørgelse.

“Med bare to timer fra Stockholm er der mange som vælger at tage turen til Kungsberget som dagsaktivitet. Mange synes at det er en overkommelig afstand til både at have en dag på pisterne og samtidig komme hjem i god tid. Det giver en mulighed for en perfekt kombination mellem skiglade og tid med familien”, forklarer Mikael Elford, der er kommerciel chef for Branäsgruppen, der stor bag Kungsberget.

Kungsberget har i år indført flere spændende aktiviteter og events, der blandt andet vil gøre uger med den svenske vinterferie mere attraktive. Der er også indført ekstra turer med Kungsbergbussen til og fra Stockholm.

Læs mere om Kungsberget i nedenstående: