Kungsberget

Rekordinteresse i Kungsberget

Destinationen Kungsberget blot 200 km fra Stockholm mærker rekordinteresse fra skiløbere, og torsdag er alt udlejningsudstyr booket.

“Vi har aldrig set så stor interesse tidligere og at vi må lukke for udlejning af ski er aldrig sket for. Vi tror det skyldes at der er mange nye skiløbere, som besøger os”, lyder det fra Johnny Jernqvist, der er pladschef i Kungsberget.

“Alle med eget udstyr er velkomne. Det ser ud til at blive kanonvejr med sol og kulde, og selvom der er fuldt booket til overnatning, så findes der god plads på pisterne”.

I øvrigt ser Branäsgruppen, der står bag Kungsberget et nyt mønster i bookingerne med færre personer per bookning. “Det ser ud til at være en effekt af pandamien, at gæsterne ikke vil være tætte i boligen. Hvis de er mange, så booker de heller to lejligheder i stedet for en”, forklarer Mikael Elford, der er markeds- og salgschef i Branäsgruppen.

Også Vallåsen og Ulricehamn Ski Center  i SydSverige, der også ejes af Branäsgruppen, er fuld booket torsdag.