Branäs

Danskerne valfarter til Branäs

Hos Branäs i Värmland ser de frem til højsæsonen i de kommende uger, hvor svenskerne holder deres vinterferie, Sportlovet. Men de melder også at andre uger i sæsonen mere og mere minder om højsæson. “Almindelige uger ligner sportslovet, det den 47 procent stigning i danske gæster en bidragende faktor til”, forklarer Mikael Elford, der er kommercielt chef for Branäsgruppen.

Branäs har til denne sæson opdateret, så der vil være flere aktiviteter og event under de svenske vinterferieuger. “Vi tror på at det kommer til at blive fantastiske uge fyldt med grin, spændende aktiviteter og fællesskab. Sportlovet er virkelig højdepunktet og vi er klar til at byde vores gæster velkomne til minderige tider”, lyder det fra Elford, der også ser frem mod Påsken, hvor Branäs forventer at sætte en række rekorder.