Isaberg

Isaberg slog alle rekorder i februar

Isaberg ved byen Hestra er blandt danskerne absolutte favoritter, når det handler om korte skiture. Blot 240 km skal du køre fra Sjælland for at komme til den velfungerende destination.

Rigtig mange danskere besøger hvert år Isaberg, hvilket uden tvivl bidrager til den succes de har på destinationen. For de har virkelig succes hos Isaberg. I februar havde de den bedste måned nogensinde med hele 92 % belægning i hyttebyen, der ligge tæt op af skiområdet.

“Denne sæsons satsning på et ny børneområde med rullebånd, at de fleste pister har været åbne samt en kraftfuld markedsføring i sociale medier har bidraget til fremgangen”, mener Louise Söderlund, der er VD på Isaberg Mountain Resort.

Isaberg lukker for skisæsonen den 26. marts.

Desuden er Isaberg valgt som Årets Turistmål 2016 i kategorien hytter, og satser også markant på andre udendørs aktiviteter som MTB, Segway turer, kano og den populære højbane. “Jeg har store tiltro for fremtiden hos Isaberg”, uddyber Louise Söderlund.

”Denna säsongs satsning på ett nytt barnområde med åkband, de flesta nedfarterna öppna och kraftfullare marknadsföring i sociala medier har bidragit till framgången.” menar Louise Söderlund VD på Isaberg Mountain Resort. ”Under februari låg vår beläggning i stugbyn på hela 92 %, vilket är väldigt bra”, fortsätter Louise.

Læs mere om Isaberg her.

Annonce: