Hemavan/Tärnaby

Succes for flyrute fra Stockholm til Hemavan/Tärnaby

Flyselskabet Nextjet oplever i disse måneder en stor fremgang i deres flyrute fra Arlanda ved Stockholm og til skidestinationen Hemavan/Tärnaby. Ruten har eksisteret siden 2008, men har aldrig oplevet en større vækst end netop nu.

I årets første 9 uger er sket en fremgang på 25 procent i forhold til sammen periode sidste år. Desuden kan Nextjet berette om en stigning i antal bookninger i den kommende tid.

“Vi er rigtig glade for at flere gæster vælger at rejse med os på ruten, og kan konstatere at Hemavan/Tärnaby med sine satsninger virkelig tiltrækker nye gæster. Destinationen er fantastisk, og med de nye investeringer der gøres, ser vi en lys fremtid for ruten og destinationen", forklarer markedsføringchef for Nextjet, Henning Lindberg, og understreger at ruten er et vigtigt varemærke for Nextjet.

“Antallet af gæster, som besøger os for første gang har aldrig været så højt som nu, og en stor del af forklaringen på dette er, at vi har lykkedes med at gøre det let at flyve til Hemavan”, siger Pontus Lindh, markedsføringsansvarlig på Hemavan Alpint.

I Hemavans findes 10 lifter, 50 pister og 2 snowparks samt en skicross bane. Til sæson 2017/2018 bygges en ny gondollift.
I Tärnaby er der 5 lifter og 30 pister. Der er 18 km mellem de to områder. Læs mere om Hemavan/Tärnaby her.

Annonce: