ÅreSälenVemdalen

SkiStar havde 5,4 millioner skidage i sidste sæson

Nordens største udbyder af skidestinationer, SkiStar, har præsenteret det bedste resultat nogensinde i koncernens livetid. Koncernen har i det afviklet regnskabsår haft 5,4 millioner skidage og 505.000 overnatninger i deres faciliteter. Sidstnævnte er et fald på 4 %, hvilket skyldes at hotellerne i Trysil er blevet selvstændige og ikke er en del af statistikken. Overskuddet i året er på 387 millioner svenske kroner, hvilket er en fremgang på 81 millioner svenske kroner og altså det bedste resultat nogensinde.

“Vi har oplevet endnu en god vintersæson, hvilket har bidraget til et stærkt finansielt år, og vi har igen kunne præsentere det bedste resultat i SkiStars historien. Valles vinteruger i januar, tre gode vinterferie uger, vores konference aktiviteter og udbygget kapital har bidraget til vores forbedret resultat”, forklarer Mats Årjes, CEO hos SkiStar. SkiStar har i seneste regnskabsår overtaget St. Johann i Østrig, hvilket har bidraget til den yderligere omsætning.

Med overskuddet er der skabt mulighed for en yderligere udbygning af SkiStars destinationer i de kommende år. Dette skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Og i øvrigt bookinger hos SkiStar for 2017/2018 er lige nu 7 procent højere end på tilsvarende tidspunkt sidste år.

SkiStar ejer Sälen, Åre, Vemdalen og Hammarbybacken i Sverige, Hemsedal og Trysil i Norge samt St Johann i Tirol i Austria. Markedsandelen i Sverige er på 50 %, 31 % i Norge og totalt 42 % i Skandinavien.