KläppenSälenStöten

TUI lancerer nye flyruter til Sälen

Rejseselskabet TUI introducerer nu hele syv flyruter til Scandinavian Mountains Airport, der som bekendt ligger ekstremt tæt på skiområderne Stöten,  Sälen og Kläppen. Bookingen til disse indledes torsdage den 22. oktober.

I hele vintersæsonen flyves fra Stockholm, Göteborg og Malmø. Der flyves torsdag og søndag med start i december. Til Växjö, Norrköping, Ängelholm og København flyves ved de store helligedage og i vinterferien.

“Vi håber at mange af vores kunder værdsætter muligheden for at kunne flyve direkte med os til en af de mest populære skiområder i Sverige. Målet er at kunne spise morgenmad hjemme, lande i den nye lufthavn i Sälen og siden spise frokost i skiområdet. Sälen byder på gode muligheder til aktiviteter i frisk fjällluft. Jeg tror mange trænger til det”, udtaler Tommy Serban, der kommerciel chef hos TIU.