Kungsberget

Kungberget åbner den 9. december med flere nyheder på programmet

Det har sneet og sneproduktionsforholdene har været gunstige. Dermed er en lang række af de svenske skidestinatoner klar til at åbne i de kommende uger.

Den 9. december åbner de i Kungsberget nord for Stockholm. Til sidste sæson blev Kungsberget udbygget med en ny 8-personersstole life og et helt ny område med flere pister. Også til denne sæson er der en række nyheder på programmet. Kungsberget har til sæson 2017/2018 fået en ny lift i børnområdet (Björnbuseland). Der er sket en klar opdatering af sneproduktionssystemet og dermed kan flere pister åbnes tidligere. Påstigningsområdet til 8-personersliften (Kungs8ans) er justeret, så påstigningen kan foregår mere smidigt, og så er der bygget flere grillpladser på toppen af området.

Desuden er der i Kungsberget kommet 10 opladningspladser til elbiler, Sofia Pizzeria er nu dobbelt så stort og skilejen og sportsshoppen er udbygget markant.

Kungsberget er placeret 770 km fra København, nord for Stockholm. Her findes 11 lifter og 22 pister. Læs meget mere om Kungsberget her.