Vallåsen

Vallåsen har bygget om i deres skiudleje

Branäsgruppen har overtaget Vallåsen, og har dermed også sat gang i en række forandringer på destinationen, der er den nærmeste på København.

Tidligere er meddelt, at der udarbejdet en snefabrik, der kan producere sne super effektivt selv med plusgrader. Senest er bygget det, som Branäsgruppen kalder for Sveriges mest effektive skiudlejning.

Vallåsen får samme system som i Branäs og Kungsberget. Altså et velfungerende selvbetjeningssystem. Reservationen foregår online på Vallasen.se, og bestillingen sætte frem i en af de 500 opstillet båse. Gæsten får en sms, når udstyret er klar, og kan hente det uden at stå i kø. Er der behov for at få byttet udstyr findes der personale til stede.

Også afleveringensprocessen er optimeret, så kø bliver begrænset.

Branäsgruppe er i øvrigt Sveriges største privatejet skikoncern og administererer Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ånnaboda/Storstenshöjden, Tolvmannabacken og Ulricehamn Ski Center.