Kungsberget

Kungsberget har haft rekordsæson

Destinationen Kungsberget lukkede i søndags sæsonen med stor tilfredshed. Destinationen, der ejes af Branäsgruppen, kan melde om en stigning på 20 procent i salg af liftkort samt en rigtig god belægning på stedets 1850 senge.

Fremgangen for destinationen bunder i investeringer i en ny 8-personers stolelift og en række nye pister. Tidligere var Kungsberget primært en endagesdestination for blandt andre dem, der bor i Stockholm.

“Flere og flere har opdaget at vi er et konkurrencedygtigt alternativ til de mere traditionelle destinationer”, lyder det fra Branäsgruppens Anders Kjällström.

Efter lukningen er indledt arbejdet med at samle sne i store bunker for at kunne gemme det til næste sæson.

SkiSverige.dk besøgte i februar Kungsberget. Læs om dette her.