Kungsberget

Rekordantal besøgende hos Kungsberget i Påsken

Skidestinationen Kungsberget, tæt ved Stockholm, melder om rekord i antal besøgende i Påsken.

“Det er virkelig dejligt at se, at der bliver flere og flere, der vælger at bruge Påsken i Kungsberget. Familierne vælger at prioritere tid sammen, og tager chancen ved at køre afsted og nyde det sidste skiløb i sæsonen”, fortæller Johnny Jernqvist, der er kommerciel pladschef hos Kungsberget.

Der er fuldbooket i Påskeugen hos Kungsberget, men der er fortsat muligheder for at booke i ugen efter Påske. Der tilbydes ovenikøbet busser til og fra Stockholm til dagsudflugter.

Der vil være masser af aktiviteter hos Kungsberget i Påsken, blandt andet de i Sverige så traditionsrige vandsurfring, hvor der køres på ski over en vandgrav. Desuden er der masser af aktiviteter for de små børn.

Sæsonen hos Kungsberget slutter den 7. april.

Læs mere mere om Kungsberget på nedenstående link.