AnnabodaTolvmannabacken

Branäsgruppen overtager driften af to skianlæg i Sydsverige

Branäsgruppe overtager nu også driften af skianlæggene Storstenshöjden og Tolvmannabacken.

“Vi har gennem gruppens øvrige anlæg stor erfaring i at drive alpine anlæg, og det føles naturligt at også Storstenshöjden og Tolvmannabacken kommer under sammen organisation. Anlæggene bliver Branäsgruppens mindste, men man skal ikke undervurdere betydning af god skidækning i befolkningstætte områder”, forklarer Anders Kjällström fra Branäsgruppen.

Storstenshöjden er attraktivt, da det ligger tæt ved Örebro og E18/E20 motorvejen. Tolvmannabacken i Kisa er interesant via at være ophavsområde til byerne Norrköping, Linköping, Jönköping og Västervik.

Overtagelsen af de to anlæg vil betyde en række ændringer på både kortere og længere tid. Den første ændring bliver en ændring i systemet til at booke ski, der i Branäsgruppens øvrige anlæg, Branäs, Kungsberget, Vallåsen og Ulricehamn, forgår efter et hent-selv princip. Desuden bliver der hurtigt blive tilrettet i den grafiske profil for de to anlæg, så den passer ind i resten af Branäsgruppen.

Branäsgruppen er Sveriges største privatejet skikoncern.