NyhederTolvmannabacken

Tolvmannabacken opdaterer til nyt website

Tolvmannabacken er en destination i det sydlige Sverige, der dog er forholdsvis ukendte for mange danskere. Destinationen er dog nu overtaget af Branäsgruppen, gennemgår derfor en række ændringer, og nu også en del af deres virkomsheden miljø.

Dette gør det nu lettere at købe liftkort hjemmefra inden du tager afsted på skitur, og dermed springe køen over på selve destinationen. Snarest vil også komme mulighed for at booke skiudstyr online, og dermed undgå masser af stress, da udstyret vil stå klar til dig, når du kommer frem.

Skiftet til det nye website er også en del af en ny grafisk profil for Tolvmannabacken, så den følger Vallåsen, Storstenshöjden og Ulricehamn Ski Center, der også er en del af Branäsgruppen.

Læs mere om Tolvmannabacken her.