Diverse

Nyt begynderområde i Tolvmannabacken

Området Tolvmannabacken er overtaget af Branäsgruppen. Dette betyder, at der foretages en række investeringer i området. Første resultat af dette er et nyt begynderområde på anlægget. Området får et nyt rullebånd og en mere enkel lift. Dermed bliver det ekstremt let at komme op af bakken og få tilgang til sine første ture på ski. Begynderområdet får en central placering i området, og bliver det naturlige sted at starte en skidag.

“En del af vores besøgende har aldrig stået på ski før, og kommer til vores anlæg for at teste skiløb for første gang. Lidt ligesom man tester golf eller badminton. Har vi ikke et tydeligt og lettilgængeligt område er vi ikke gode ambassadører for sporten”, forklarer Anders Kjällström fra Branäsgruppen.

Tolvmannabacken er placeret mindre en 400 km fra København, og består af fem lifter og syv pister.

Branäsgruppen består af områderne BranäsKungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden og Tolvmannabacken.