KungsbergetNyheder

Kungsberget udvider med flere senge

Kungsberget var i sidste sæson den svenske destination, der opnåede den største stigning i salg af liftkort. Faktisk på 31 % i forhold til året før. Dette takke være blandt andet en række nye tiltag og udvidelser i skiområdet. Succesen får nu destinationen til at udvide med en række nye overnatningsmuligheder.

“Vi har helt sikkert behov for nye senge, og vi ser jo allerede nu at jul og nytår næsten er fuldt booket”, udtaler Martina Svensson, der er pladschef hos Kungsberget.

Nyheden bliver de såkaldte Björnstuga, der bygges som moduler på toppen af begynderområdet hos Kungsberget. “Hytterne er små på ydersiden, men store indeni. Det er planlag,t sådan at rummene er rummeligt, og som noget ekstra bliver det med udsigt over anlægget. Her kan spise frokost og samtidig have udsigt over børnenes fremgang på ski”, forklarer Martin Svensson.

Hytterne kan bookes til den kommende sæson. “Det er faktisk første gang vi udlejer et overnatningssted, selvom det ikke er på plads. Men rygtet har spredt sig og placeringen gør det spektakulært”, forklarer Mikael Elford, der er salgschef hos Branäsgruppen, som Kungsberget er en del af.

Samtidig udbygges også området Terrassen med yderligere fire huse, hvor man finder etapelejligheder med egen kamin. Dermed får Kungsberget til den kommende sæson hele 1950 senge til udlejning.

> Læs meget mere om Kungsberget her.