Hemavan/Tärnaby

Gondol en succes – også om sommeren

For snart et år siden indvidede de i skiområdet Hemavan i det nordlige Sverige en ny gondollift. En lift der med det samme blev en stor succes i sidste vintersæson. Faktisk så stor at Hemavan blev kåret til bedste skidestination i Sverige.

Nu viser det sig at det også var en god ide med gondolliften til områdets sommergæster. Omkring 9.000 personer har benyttet liften i denne sommer, hvilket et en fordobling i forhold til antal brugere af området lifter i forhold til den tidligere reord. 

“Vi kan se tilbage på en sommer med rekordmange besøgende både i Hemavan Gondol og for restaurantetn Björk, der har måtte mætte maven på mange fjällvandrere i sommer”, udtaler Thomas Ringbrant fra Hemavan Alpint.

Gondolliften har været åbent i juli og august og i weekenderne i september.

Vinteren er her ikke helt endnu. Men vi nærmer os, og vi glæder os på SkiSverige.dk. Hos Hemavan fortsætter de med at investerer i fremtiden, og er lige nu ved at forberede sæsonen 2018/2019. Du kan fordrive ventetiden med spil via Cozino.