NyhederOrsa Grönklitt

Orsa Grönklitt åbner for den alpine sæson den 15. december

Rigtig mange kender Orsa Grönklitt for de fantastiske muligheder for langrend destinationen har. Og dette med rette. Men Orsa Grönklitt er også en destination med super gode forhold for alpint skiløb. De seneste år er der desuden investeret 20 millioner svenske kroner i et nyt sneproduktionsanlæg, hvilket giver muligheder for en længere sæson.

Langrendsæsonen i Orsa Grönklitt blev indledt den 26. november. Nu kan destinationen bekræfte, at den alpinesæson indledes den 15. december. Og dette med en række nyheder. Blandt andet er lavet en ny grøn piste med navnet Losvängen, der gør det lettere at komme til et mellemområdet i Orsa Grönklitt. I den nye sæson er det desuden planlagt at pisten Örnen bliver ikke præpareret ved snefald, hvilket giver mulighed for en off-piste oplevelse. Desuden giver de sneproduktionsmuligheder i området mulighed for meget bedre sneforhold til gæsterne.

Orsa Grönklitt skal desuden fremhæves for at være super børnevenligt område, at have nogle rigtig gode røde pister og så for at man også kan nyde udsigten til Europas største rovdyrpark.

Orsa Grönklitt