Skistar

St. Johann får ny stolelift

St. Johann er i Østrig, men den svenske forbindelse er, at det ejes af Sveriges største skivirksomhed, SkiStar.

Destinationen er placeret i de østrigske alper, og støder op til Kitzbühel. Det er et familievenligt skisted med mange brede pister, som er velegnet til de fleste skiløbere.

Til den kommende sæson bliver området i Tyrol endnu bedre. De sidste tilladelser til at bygge en ny 6-personers stolelift er nemlig netop faldet på plads. Liften skal sikre bedre sammenhæng i området, og give direkte adgang til gondolliften Eichenhof, der også er en nyhed til den kommende sæson.

“Det er nødvendigt at sikre en komfortabel adgang til Eichenhof liften. Tiden til at få at bygge liften er knap, men realistisk. Det kræver præcis koordinering og power fra teamet og partnere”, forklarer Mangred Bader, der er CEO i SkiStar St. Johan.

Liften blever 1630 meter lang, får en højdeforskel på 445 meter og får 55 komfortable stole med hver seks stole. Køres der med en hastighed på 6 meter i sekundet kan der transporteres 2400 personer i timen.

St. Johann er desuden blevet udbygget med et bedre sneproduktionssystem og altså gondolliften Eichenhof. Desuden blev der blive lavet bedre parkeringsforhold.

Læs mere om St. Johann her