Nyheder

TWIFT giver dig ukonventionelle nyheder til underholdningen i skihytten

Sidder du i skihytten efter en lang skidag, og er træt af ikke at kunne finde noget spændende og afslappende at læse om online? Er dit hoved ved at eksplodere på grund af alt den information, du bliver fodret med, og er du god træt af at blive påduttet med reklamer for de samme produkter igen og igen?

Og har du brug for et sted, hvor ikke kun tvivlsomme journalister har ytringsfrihed, men hvor læserne kan være forfattere, bloggere og endda influencere.

Slå skistøvlerne op på bordet, tænd for dit device, og lad dig blive præsenteret  for TWIFT. Eller med andre ord – The Way I F$cking Think.

TWIFT, er den første medieplatform, der bliver genereret af brugere med det formål at lytte på brugerne, men også blive hørt fra de samme brugere.

Vil du, måske stadig iført skitøj, læse aktuelle nyheder eller måske endda slappe af med sladder? Vil du have adgang til en lang række emner fra politik til eSport? Eller måske søger du desperat efter nogle life hacks? Så er svaret at klikke dig ind på TWIFT! Her finder du super fede input, du kan nyde efter en lang skidag.

På TWIFT finder du et uendeligt antal kontroversielle emner specielt til dig skrevet af en gruppe helt uforudsigelige forfattere. Det er univers af freaky, men forskellige temaer næsten uden grænser. Det er et sted, hvor alle brugere træffer sine egne beslutninger. Forestil dig en planet fuld af frihed, hvor mennesker hjælper hinanden, bare for sjov og deler en masse erfaringer. Du bliver klogere og du bliver underholdt.

TWIFT har samarbejdet med rockstjerner inden for blogging som Gex og Jonas Drøger. Men måske har du lyst til at være nogens inspiration? Det kan blive en realitet på TWIFT. Folk i alle aldre og fra forskellige erhverv med deres egen syn verden er der allerede, og de venter på dig. Det eneste kraver  kritisk tænkning! Alle de sultende sind er allerede på TWIFT for at få næring. Tag det roligt og forbliv i kontrol med TWIFT! Så har du noget at lave i skihytten efter en hård dag med brædderne under fødderne.