FeaturesNyheder

Super tilbud på skiture til det sydlige Sverige

Før denne vintersæson indgik SkiSverige.dk et samarbejde med AnkerStjerne Rejser. Samarbejdet omfatter i første omgang formidling af skiture til destinationer i det sydlige Sverige.

Fra start af har samarbejdet været en stor succes med mange glade kunder allerede nu og stor interesse for vores produkter.

SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser tilbyder i skrivende stund pakkerejser til Valfjället, Mullsjö Alpin, Isaberg og Falköping Alpin. Fire destinationer med masser at tilbyde, men med hver deres særpræg.

Tættest på Danmark er Isaberg med deres virkelig veludbygget skiområde og store hytteby. En klassiker for mange danskere, der er let og hurtig at komme til. Og med fantastisk begynderområde og velfungerende lifter.

Mullsjö Alpin er et super smukt og meget hyggeligt område, hvor du helt unikt kan leje dig ind i lækre husvogne lige ved pisten. En speciel oplevelser, der bringer dig tæt på pisterne. Her kan du grille og opleve socialt samvær. Desuden formidler vi ture til Mullsjö Hotel. En super hyggelig oplevelse, hvor I kan slappe af foran pejsen og nyde en tur i hotellets pool.

Falköping Alpin ligger fantastisk på Mösseberg mellem søerne Vänern og Vättern. Et imponerende smukt sted og et rigtigt godt skiområde. Og hytterne stort set helt nye.

Et besøg i Valfjället kræver lidt ekstra tid i bil end ved de øvrige destinationer. Til gengæld får I rigtig gode priser, en ægte svensk hyggestemning og I bor i moderne hytter lige ved pisterne. En fantastisk mulighed for nybegyndere til stille og roligt at lære at begå sig på ski.

Læs meget mere om tilbudene fra AnkerStjerne på dette link. Og husk at få bestilt hurtigt.