Alpin VM 2019 ÅreÅreNyhederSkisport

VM i Åre er indledt med Super G

Konkurrencerne til årets VM i alpine discipliner i Åre blev tirsdag og onsdag indledt med Super G.

Kvindernes løb blev tirsdag vundet af amerikanske Mikaela Shiffrin, der var blot tohundrededele af et sekund hurtigere end italienske Sofia Goggia. Schweiziske Corinne Suter blev nr. tre. Amerikaneren og italieneren kørte på Atomic ski, mens schweizeren kørte på Head.
Bedste svensker blev Lisa Hoernblad som nr. 20.

Hos herrerne var det italienske Dominik Paris, der var hurtigst ni hundrededele af et sekund bedre end den franske veteran Johan Clarey og østrigske Vincent Kfidchmayr, der deler sølvmedaljen. De tre vindere kørte henholdsvis på Nordica, Head og Fischer ski. Italienske Christof Innerhofer missede en medalje med få hundrededele af et sekund.
Svenskerne Felix Monsen og Alexander Koell blev nr. 19 og 20. Løbet blev afviklet i skiftende lysforhold, der tydelig havde indflydelse på præstationerne.

Fredig og lørdag afvikles de kombinerede discipliner.