FeaturesNyheder

Rasta i Grums er den perfekte mellemstation

Det er en lang køretur fra Danmark til skiområderne i blandt andet Värmland, Dalarna og områderne endnu mere nordligt i Sverige. Så lang at man har brug for pauser. Disse måske blot for at tanke benzin og forplejning eller gå på toilettet. Men det kan også være for en overnatning. Et super oplagt sted til en sådan pause er Rasta-pladsen i Grums.

Rasta Grums ligger ca. 25 km fra byen Karlstad ved vej E18 centralt mellem Stockholm, Oslo og Göteborg og helt perfekt på vejen mod blandt andet Branäs eller mod Sälen og de mange skiområder, som findes der. Grums er nord for Åmål og syd for Sunne og Torsby og ca 530 km fra København. På Rasta Grums findes en lækker restaurant, der er imponerende stor og i øvrigt også meget børnevenlig, en Q8-butik, en Burger King, og så hele 34 hotelværelser hvoraf 28 er nybygget.

Specielt disse nye Rasta-hotelværelser er virkelig en behagelig oplevelse. Værelserne er super smagfuldt indrettet med værker af Värmlands store kunstner Bengt Olsson på væggene og generelt bare lavet i lækre materialer og med masser af plads. Der er lyst og behageligt overalt, også på hotellets gange, og man føler sig velkommen. Parkering, morgenmad og WiFi indgår i priserne, der er rimelige i forhold til den kvalitet man får. Og så er der åbent døgnet rundt. Så du kan uden problemer køre fra Danmark efter arbejde en eftermiddag, tjekke ind sent på aftenen, overnatte på Rasta Grums, og stå på ski i et af Sveriges bedste skiområder næste formiddag.

Super lækre værelser på Rasta Grums

Der er altså ca. 530 km fra København til Grums. Disse er primært på motorvej og på store landeveje. Fra Rasta-pladsen er der 165 km til Branäs, 225 km til Romme Alpin, 227 km til Kläppen Ski Resort, 240 km til Sälen, 260 km til Orsa Grönklitt, 340 km til Idre Fjäll, men blot 57 km til Ski Sunne, 90 km til Valfjället og 120 km til Hovfjället. Under alle omstændigheder er det super let og meget behageligt at vågne op på Rasta Grums og komme på ski i løbet af få timer. Man er veludhvilet og dette har man ovenikøbet kunne gøre i omgivelser, hvor man ikke kan undgå at føle sig tilrette. Morgenmaden hos Rasta er inkluderet i prisen, og den omfatter alt hvad man har behov for af både varmt og koldt. Du går direkte fra morgenmadsbuffeten til bilen og køre de sidste kilometer til dit fortrukne skiområde.

Morgenmaden hos Rasta Grums indeholder alt du har brug for.

Faktisk findes der i øvrigt ved Rasta Grums også en velassorteret slikbutik, hvor de danske kroner virkeligt rækker langt. Fordelene ved Rasta Grums er mange.