NyhederVallåsen

Vallåsen lukker for sæsonen den 3. marts

Foråret er her. Alt for tidligt. Så desværre må Vallåsen melde om at sidste åbningsdag er den 3. marts.

“Det føles mærkeligt at lukke allerede i den første uge i marts, da vi sidste år havde åbent over Påsken og ind i marts. Men vi vil lukke med flaget til tops, og når vi kigger i statistikken blev det den bedste sæson siden 2012/2013”, forklarer pladschef hos Vallåsen Jesper Malmquist.

Sæsonen startede, takket været snefabrikker og sne gemt fra året før, den 15. december, og dermed kunne der holdes hvid jul i Vallåsen. Dermed er det blevet til 73 åbningsdage, hvilket er det højeste siden 2012/2013. Sidste sæson var der åbent i 54 dage, så altså en forbedring på 19 dage. “Fantastiske tal når man ser på hvordan vejret har behandlet os denne vinter.  At have et skinalæg på Hallandsåsen indebærer en del udfordringer, så det er rigtigt godt at kunne fremvise disse tal. Vores største problem er fortsat at gæsterne ikke tror, at vi har sne og åbent selv de dage hvor vi har fantastiske forhold”, fortsætter Jesper Malmquist.

Mandag begyndes arbejdet med at forberede anlægget til sommeren og dermed også projektet med at gemme sne, der siden skal danne grundlag til næste års underlag. “Målsætningen intert er at at åben første weekend i december. I denne sæson faldt vi på målstregen, men næste sæson skal de lykkes”, afslutter pladschefen.

Den 18. april åbner Vallåsen for downhill cykelryttere.