Nyheder

Mere end 160 svenske skianlæg er åbne

Det er super fine forhold hos de svenske skidestinationer inden først den danske og siden den svenske skiferie starter. Faktisk er mere end 160 skianlæg i det svenske åbne. Lige fra Hallandsåsen med Vallåsen i syd til Kirona i nord.

“Vi har haft en rigtig fin sæsonstart med flere bakker end normalt åbne i det sydlige Sverige. Det er længe siden, så mange har kunne åbne allerede til jul. Der er mange helte på anlæggene, der går alt for at give vinterferie ledige børn god skidækning”, udtaler Titti roning fra sammenslutningen af svenske skianlæg. (SLAO).

Efter en mild januar er kulden nu tilbage, og også de sydlige destinationer kan have åbent. Flere anlæg lidt længere nordpå som blandt andre Kungsberget og Romme Alpin har haft åbent siden december.

“Alt tyder på en lang sæson med skiløb helt indtil maj”, siger Titti Rodling.