Orsa Grönklitt

Få ekstra dyreoplevelse på skiferien i Orsa Grönklitt

En skiferie friluftsliv, sport og socialt samværd. Men det kan også være meget andet. Hos Orsa Grönklitt kan få eksempelvis få en stor dyreoplevelse..

Orsa Grönklitt er et ekstremt børnevenligt skiområde med alt hvad en familie behøver. Destinationen er imponerende smukt placeret og så har den Europas største rovdyrspark som nabo. Dermed får de besøgende muligheden for at supplere et par dage på ski med et besøg i den fascinerende Orsa Rovdjurspark.

Parken ligger lige op af skiområdet, og ofte kan man fra områdets stolelift se ulve, tigere og andre rovdyr. Men man skal ikke snyde sig selv for et besøg i selve parken. For her kan du komme helt tæt på dyr som isbjørne, brune bjørne, ulve, tigere, leoparder, ulve og en række andre dyr, man ellers sjældent har mulighed for at se. Og dette imens de boltrer sig i deres naturlige element. For parken er så stor, at der er plads til at dyrene får super gode forhold, der er tættest muligt på de forhold de normalt lever under.

Specielt isbjørnene, der lever i verdens største anlæg af slagsen, skal man ikke snyde sig selv for at opleve. Man kan komme helt tæt på de skræmmende store dyr.

Parken har åbent alle årets dage, og kan også fungerer som et argument overfor dem, der ikke står på ski, for at få dem med på skiferien.

SkiSverige.dk og AnkerStjerne Rejser har super gode priser på turer til Orsa Grönklitt. Også i uge 7. Læs mere om disse på dette link.