Orsa Grönklitt

Orsa Grönklit laver multiskibane

Det har længe været en drøm hos destinationen Orsa Grönklit at anlægge en multibane, der giver mulighed for rulleski og dermed have et produkt for skiløbere året rundt. Denne drøm bliver nu en realitet. Til foråret tages første spadestik til denne multibane. Projektet udføres i samarbejde med Orsa Skidklubb.

“En multiskibane åbner muligheder på flere plan”, lyder det fra projektleder Hans Stjernqvist. Banen kommer til at fungere som en traditionel rulleskibane om foråret, sommer og efteråret, og den bliver let at køre på udens kuperet dele.

“Det bliver fantastisk godt. Vi kommer til at kunne tilbyde et produkt året rundt for børn, unge, familier og motionister”, lyder det fra langrendsansvarlig i Orsa Grönklit Marcus Laggar.

Orsa Grönklitt er et godt området til både langrend og alpint, desuden findes en unik dyrepark som en del af selve området. Sæsonen indledes allerede den 25. oktober.

Læs mere om Orsa Grönklitt her.